fbpx

Great property experience review

Wat is Great Property Experience en bieden ze zinvolle cursussen, kennis en skills? Zijn het Frank & Pieter eigenlijk gewoon gladde vijftigers of hebben ze echt wat te vertellen? Lees verder voor onze review en ervaringen

 De belofte is simpel zat…

“Verdien een tweede inkomsten met vastgoed.” Simpele belofte, maar wordt dat ook waargemaakt?

Frank Bakker en Pieter Monsma hebben enkele jaren geleden de cursus Great Property Experience opgezet met het doel mensen te helpen met het veilig aankopen van vastgoed. En dat met een kleine investering per vastgoed-item, waardoor een eigen vastgoedportefeuille voor veel mensen realistisch wordt.

Vastgoed is een véél betere keuze dan aandelen

Wij bij Bedrijvenconsultant.nl zijn groot voorstander van vastgoed. Over investeren in andere dingen, zoals aandelen, zijn we minder te spreken. Aandelen bieden veel minder zekerheid.

Ook als het aan Frank en Pieter ligt, is investeren in vastgoed de veiligste keuze. Het zou mensen in staat stellen hun levensdoelen te bereiken en op termijn financieel vrij te worden. En daar heeft volgens het team iedereen een ander aantal woningen voor nodig. In de Great Property Experience delen Frank en Pieter hun kennis met je. Ze vertellen je stap voor stap wat zij hebben gedaan om hun vastgoedportefeuille consequent uit te bouwen.

Gratis webinars rondom Great Property Experience & Masters Of Property

 Great Property Experience is het bedrijf achter verschillende online cursussen die zich hoofdzakelijk bezighouden met vastgoed. Naast hun populairste cursus, Master of Property, kun je ook voor de volgende cursussen bij Great Property Experience terecht:

 • Great Academy UK Property Mastery
 • Great Academy Property Sourcing
 • Great Academy Tax Saving Strategies
 • Black Badge Jaarprogramma

Altijd heeft op de een of andere manier een cursus met vastgoed te maken. Of dat nu door een uitleg over vastgoedbesparingen of het aankopen van nieuw vastgoed komt.

Uiteindelijk is het doel van Great Property Experience ervoor te zorgen dat de algemene knowhow over vastgoed groter wordt. Dit zodat mensen die misschien anders helemaal nooit vastgoed hadden gehad, voor het eerste in vastgoed kunnen beleggen. Of ze nu een budget van € 1.000 of € 1.000.000 hebben. Schrijf je hier in voor het Gratis Webinar

Wat wordt er in de Great Property Experience besproken?

Omdat het overgrote deel van de cursisten van Great Property Experience de Masters of Property cursus volgt, wordt voor het gemak de noemer Great Property Experience aangehouden. Het is namelijk het overkoepelende bedrijf dat veel aan alle merkbekendheid te danken heeft.

De daadwerkelijke cursus heeft een duidelijke opbouw en een verloop dat vergelijkbaar is met andere cursussen. De cursus wordt rustig opgestart om vervolgens 18 uur lang verschillende onderwerpen te bespreken. Dat doet het middels 12 modules en tientallen video’s waardoor je eenvoudig op een later moment de cursus kunt hervatten. Want zoals je aan de onderstaande lijst met modules kunt zien, wordt een groot aantal onderwerpen besproken;

 • Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen
 • Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed
 • Module 3: Psychologie van de beste deal
 • Module 4: Onder Markt Prijs kopen
 • Module 5: Wetgeving voor vastgoed
 • Module 6: Financieren van particulieren
 • Module 7: Vastgoed en belastingvoordeel
 • Module 8: Lessen van een vastgoedtycoon
 • Module 9: Sleutels tot het financieren van je portfolio
 • Module 10: Great Property Succes strategie
 • Module 11: Vastgoed Mindset voor succes
 • Module 12: Banken begrijpen

Een enorme verzameling aan modules welke je langs alle ins en outs van de vastgoedwereld zullen leiden. Wie besluit om deel te nemen aan de populairste cursus van Great Property Experience staat een avontuur in de wereld van vastgoed te wachten. Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan, waar je alles vind over de Great Property Experience

Geen live events meer

Tot maart 2020 werd de cursus, al dan niet deels, middels live-evenementen gehouden. Na aanschaf van de cursus kreeg je automatisch een uitnodiging toegestuurd om een van de Great Property Experience evenementen bij te wonen. Hier kon je dan de belangrijkste modules live met Frank en Pieter volgen.

Vanwege corona zijn de live-evenementen, al dan niet permanent, stopgezet. Je volgt daardoor de volledige Great Property Experience cursus online. Het is onduidelijk of in de toekomst opnieuw live-evenementen rondom de hoofdcursus gehouden zullen worden, maar dit is waarschijnlijk wel de bedoeling.

Belangrijkste lessen uit de Great Property Experience volgens Frank en Pieter

Er zijn een klein aantal basisprincipes waar Frank Bakker en Pieter Monsma hun succes aan te danken hebben. Deze basisprincipes zijn als een rode lijn door de cursus van Great Property Experience te vinden. Daarmee in het speciaal, de volgende principes;

 • Je hoeft niet rijk te zijn om met vastgoed te beginnen
 • Je kunt een volledig inkomen uit vastgoed halen
 • Je moet vaardig worden in het sluiten van goede deals
 • Koop onder de marktprijs
 • Begrijp de wetgeving rondom vastgoed van binnen en buiten
 • Weet waar het belastingvoordeel te halen is
 • Realiseer een mindset waar je jarenlang op kunt teren

Vooral het realiseren van de mindset komt in het overzicht van de verschillende modules misschien nog niet zo heel duidelijk naar voren. In de praktijk speelt dit echter een belangrijke rol, mede doordat Pieter zijn ervaring als inspirator een rol wilt laten spelen.

Wat kost het om aan de Great Property Experience deel te nemen?

Wil je deelnemen aan de cursus van de Great Property Experience? Dan kost dit momenteel € 1448,37 (€ 1197 ex. btw). Er is echter een speciale kortingsactie bezig waardoor je op de deelname aan Great Property Experience kunt besparen. De korting is maar liefst 50% van de originele aanschafprijs. Hierdoor betaal je € 843,37 (€ 697 ex. btw) om aan Great Property Experience deel te nemen.

Extra begeleiding middels het Black Badge jaarprogramma

Wie extra verdieping en/of begeleiding zoekt, kan hiervoor terecht bij het Black Badge Programma. Binnen dit programma is het mogelijk om extra hulp te krijgen van zowel Frank als Pieter.

Om aan dit programma te mogen deelnemen wordt er eerst een intake ingepland met Frank of Pieter. Op basis hiervan, kun je tot het Black Badge programma worden toegelaten.

Onze mening: gedegen trainers & goede resultaten

We vonden Frank & Pieter nét een beetje te glad, maar ze blijken daadwerkelijk kennis, kunde en ervaring te hebben waardoor ze ook wel zo zelfverzekerd mogen zijn. Wie zich bij hen aansluit, krijgt krachtige hulp van ze – om via de best mogelijke adviezen, stappen en tips – aan de slag te gaan met vastgoed. De resultaten van onze medestudenten waren dan ook verrassend.

Niet tevreden? Geld terug

Om te laten zien dat Frank Bakker en Pieter Monsma zeker zijn van de kwaliteit en effectiviteit van hun cursus, is er een softe garantieregeling op de website van Great Property Experience te vinden. Iedereen die binnen 30 dagen na aanschaf van een Great Property Experience cursus niet tevreden is, krijgt 100% van het originele aanschafbedrag terug.

 Reviews & ervaringen van anderen (Google reviews)

Gratis webinar van Pieter Monsma

Wil je voordat je van start gaat eerst nog een beter idee krijgen van het bedrijf Great Property Experience en de oprichters Frank en Pieter? Dan is dat kosteloos mogelijk door de gratis training van de oprichters te volgen. In deze gratis training word je meegenomen langs de belangrijkste in’s en outs van de actuele woningmarkt.

Daarnaast krijg je inzicht in de onderwerpen die in de Master of Property cursus besproken worden en laat Frank je verschillende praktijkvoorbeelden zien. Je kunt volledig vrijblijvend aan de gratis vastgoedtraining deelnemen.